De Maalderij

| FEEST- & EVENTLOCATIE

De Maalderij

| FEEST- & EVENTLOCATIE

HISTORISCHE PLEK
NOSTALGIE
PRACHTIGE TUIN
SFEERVOL ONTHAAL
OOG VOOR DETAIL
PERSOONLIJKE TOUCH
ELKAAR VERWENNEN
HUISELIJKE SFEER
ELKAAR ONTMOETEN
TENTOONSTELLING
ALLEEN MAAR LIEFDE
Previous slide
Next slide

Feestlocatie De Maalderij in Zaffelare

Een prachtige tuin, huiselijke sfeer, gastvrije ontvangst in een authentiek warm kader…

Uitstekende locatie voor familiale aangelegenheden

Historiek

Deze unieke site dateert van rond 1750 en was eind de jaren 1800 een voormalig inpakhuis voor bloemen en planten ten tijde van een grote bloemisterij. In 1921, na de eerste wereldoorlog, wijzigde men de functie en werd deze omgevormd tot maalderij.

De twee oude graanmolens, die in het bijgebouw/feestlocatie nog steeds geïntegreerd zijn, doet menig liefhebber terugdenken aan hoe het indertijd allemaal begon.

Dit historisch erfgoed biedt u een ideale mogelijkheid om uw feest of event te organiseren. Verwelkom uw gasten in een zeer rustgevend, groen en uniek kader waar een warme, gemoedelijke sfeer en gezelligheid hand in hand gaan.

De Maalderij biedt plaats tot 80 personen én is gelegen in Zaffelare, deelgemeente van Lochristi, tussen Gent en St. Niklaas.

Over ons

Sinds 2005 bewoont Sofie De Sutter met haar gezin dit historische erfgoed.

Zij heeft jaren haar energie gestoken in de renovatie van beide panden en heden ten dage onderhoudt ze het geheel met bijhorende tuin met veel overgave en passie.

Samen met haar 4 kinderen bedient ze haar gasten op haar eigen events zoals Entre Amis on est bien & Beeldschoon. Zo wordt de familiale sfeer en het welkom gevoel met veel enthousiasme overgedragen.

Het is hun betrachting dat iedereen – gasten en bezoekers – de herinnering overhoudt aan een prachtige plaats waar mensen elkaar ontmoeten en ze samen kunnen genieten van zoveel moois en lekkers.

een verborgen parel in het groen
De mogelijkheden van uw event op onze locatie?

De Maalderij biedt plaats tot 80 personen en er dient steeds ivm feestelijkheden met één van de cateraars gewerkt te worden. Voor meer specificaties in dat verband gelieve de eigenaar te contacteren.

De Maalderij’ is ideaal geschikt voor feesten die te groot zijn om bij u thuis te organiseren. Met zijn gezellig interieur is het voor uw naasten en vrienden een ‘beetje thuiskomen’ zodat u hen in alle rust en met klasse kan ontvangen.

De kindvriendelijke feestlocatie van De Maalderij nabij Gent is de ideale plek voor een geslaagd communie-of lentefeest. Kinderen kunnen in de voortuin in alle veiligheid spelen en dat terwijl de ouders ten volle genieten.

U zal merken dat het voor u en uw genodigden, er zalig vertoeven is.

een plek om in alle rust te vertoeven

Kom in alle rust genieten van uw feest of event ...

‘De Maalderij’ is ideaal geschikt voor familiefeesten die te groot zijn om bij u thuis te organiseren. Met zijn gezellig interieur is het voor uw naasten en vrienden een ‘beetje thuiskomen’ zodat u hen in alle schoonheid kan ontvangen en waar het uitstekend vertoeven is.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Deze prachtige locatie ligt tussen het crematorium Westlede te Lochristi (5km) en de kerk van Zaffelare (2km).

Het is een unieke stek waar rust, natuur en intimiteit hand in hand gaan, waar we even verpozen en iets lekkers kunnen nuttigen, waar we in alle sereniteit afscheid nemen van ons geliefde.

Een etentje, een product voorstelling, een (kook)workshop, muziekvoorstellingen tot 80 personen, …

De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Previous slide
Next slide

Eigen events

Entre amis on est bien
Beeldschoon
Beeldschoon 2.0

Beeldschone tuintoonstelling met cultuurcafé én verschillende optredens.

Zoekt u een prachtige locatie om in afzondering en alle rust te kunnen vergaderen en culinair verwend te worden….

Dat kan perfect in ‘De Maalderij’ te Zaffelare.

Previous slide
Next slide

Bent u op zoek naar een locatie voor het organiseren van een familiale aangelegenheid? Dan is feestzaal ‘De Maalderij’ de ideale plek.

CONTACTEER ONS

Ontdek hier onze aankomende events!

Lees in het nieuwsbericht hiernaast alles over het aankomende event op De Maalderij.

JAZZ EN FUNK

JAZZ EN FUNK

JAZZ EN FUNK met Tom Voet en Tim Acke Beste vrienden van ‘Entre amis’, We zijn inmiddels aan het laatste optreden gekomen van dit schooljaar en we sluiten af met een muzikale voorstelling. En noem het niet zomaar muziek, het ensemble Tim Acke ( piano en zang) en Tom Voet

Lees meer »